Waterbedallround heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen, verhuizen, onderhouden en repareren van waterbedden in de regio Utrecht

In de regio Utrecht verzorgt Waterbedallround de plaatsing, het onderhoud, het verhuizen en de reparatie van waterbedden. Wij leveren waterbedden van vooraanstaande kwaliteitsmerken als Poseidon, Lunarest en Wacore, Cascade, Baltimore, Alvio, Aqualinia en Delfin.

Rruime ervaring op het gebied van waterbedden

Met een ruime ervaring op het gebied van waterbedden beschikken wij over een ruime kennis van alle onderdelen van een waterbed. Een waterbed heeft voor geen geheimen meer. Het plaatsen van een waterbed vraagt om een goede vakkennis. Hiermee wordt een lange levensduur gegarandeerd en zijn de mechanische onderdelen minder gevoelig voor storingen. Hierbij kunt u denken aan het verwarmingselement en de thermostaat.

Een waterbed vraagt om goed onderhoud

Van groot belang voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van een nieuwe waterbed is een goed onderhoud. Door onvoldoende onderhoud kunnen onplezierige geuren optreden. Door het eens per jaar toevoegen van een conditioner aan het water kan dit voorkomen worden. Ook is het belangrijk om elke kwartaal het matras te laten reinigen, hiervoor wordt een speciale cleaner aangebracht en wordt uitdrogen van het matras voorkomen.

Door het laten uitvoeren van een onderhouds (service)beurt door Waterbedallround Utrecht bent u ook verzekerd van een grondige inspectie, waarbij eventuele gebreken aan het waterbed aan het licht komen. Als deze gevonden worden, kunnen wij deze deskundig en duurzaam verhelpen.

Laat ons u adviseren

Mocht een lek ontstaan in een waterbed, dan is het zaak om direct contact op te nemen met Waterbedallround om verdere problemen te voorkomen. U kunt ons hiervoor bellen op 0621277466. Zonder verzendkosten kunnen wij u reparatiesetjes of plaksetjes toezenden.

Goede kwaliteit waterbedden bestaan uit een aantal losse onderdelen. Dit heeft als voordeel dat de individuele onderdelen makkelijk te vervangen zijn. Een goed onderhouden waterbed biedt jarenlang plezier. De te bereiken levensduur is zo'n 12 tot 15 jaar.

Overweegt u een waterbed aan te schaffen in de regio Utrecht?

Wilt u daarbij verzekerd zijn van topkwaliteit materialen en een prima serviceverlening? Neemt u dan vandaag contact op met Waterbedallround op 0621277466, wij informeren u dan graag over de vele mogelijkheden voor een Soft-Side of Hard-Side waterbed. U kunt ons ook een e-mail sturen op info@waterbedallround.nl, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Wij bieden een breed assortiment aan accessoires

Naast de levering, het onderhouden en repareren van waterbedden kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, zoals ladeblokken, nachtkastjes, achterwanden en bedlinnen. Als u bij ons een compleet waterbed aanschaft, dan krijgt u bij Waterbedallround een hoeslaken, molton en kussens gratis!

Gaat u voor kwaliteit, dan is Waterbedallround een betrouwbare en betaalbare partner in de regio Utrecht!

Contactinformatie

Adres

Boekweit 5, 1399 JN Muiderberg

Telefoonnnummer

Contactformulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.