Waterbedallround heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen, verhuizen, onderhouden en repareren van waterbedden in de regio Zaandam

Bent u op zoek naar een waterbed in de regio Zaandam en wilt u daarbij verzekerd zijn van topkwaliteit en een uitstekende service en een goede nazorg? Neem dan contact op met Waterbedallround. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-21277466 of per e-mail op info@waterbedallround.nl.

Waterbedallround Zaandam verzorgt de verkoop, het onderhoud, verhuizingen van waterbedden en reparaties hiervan.

Waterbedallround levert waterbedden van de bekende merken Poseidon, Lunarest en Wacore. Ook kunnen wij andere merken leveren en onderhouden, zoals Cascade, Baltimore, Alvio, Aqualinia en Delfin waterbedden.

Een waterbed vraagt om goed onderhoud

Een waterbed moet ook goed onderhouden worden. Hiermee kunt u onder andere ongewenste geuren voorkomen. Jaarlijks wordt hiervoor een conditioner aan het water toegevoegd door Waterbedallround Zaandam.

Om uitdroging van het matras te voorkomen wordt aanbevolen om het waterbed elk kwartaal te laten reinigen met een speciale cleaner. Deze twee zaken maken deel uit van een onderhouds (service)beurt. Daarbij wordt het waterbed ook geïnspecteerd op eventuele gebreken, die door ons vakkundig verholpen kunnen worden.

Het plaatsen of verhuizen van een waterbed

De plaatsing of verhuizing van een waterbed vereist een grote mate van professionaliteit en zorgvuldigheid. Een juiste plaatsing staat garant voor een goede duurzaamheid en minder storingsgevoeligheid van de diverse onderdelen, zoals het verwarmingselement en de thermostaat.

Laat ons u adviseren

Door verschillende oorzaken kan een lek ontstaan in een waterbed. Neem dan direct contact op met Waterbedallround op telefoonnummer 06-21277466, wij kunnen u dan van passend advies voorzien. Bij ons zijn reparatiesetjes of plaksetjes te bestellen. Hiervoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wilt u dus een waterbed aanschaffen in de regio Zaandam?

Het grote voordeel van een waterbed van goede kwaliteit is dat deze is opgebouwd uit losse onderdelen, die te vervangen zijn indien nodig. Als u bedenkt dat een waterbed makkelijk een levensduur van 12 tot 15 jaar kan bereiken, bent u voor een relatief laag bedrag verzekerd van nog vele jaren plezier van uw waterbed.

Bent u dus op zoek naar een kwalitatief hoogstaand Soft-Side of Hard-Side waterbed in de regio Zaandam en wilt u zich daarbij verzekeren van een topkwaliteit product en een uitstekende service? Neemt u dan vandaag nog contact op met Waterbedallround op telefoonnummer 06-21277466 of stuur een e-mail naar info@waterbedallround.nl. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Wij bieden een breed assortiment aan accessoires

Naast het leveren, onderhouden en repareren van complete waterbedden en onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor benodigdheden zoals ladeblokken, nachtkastjes, achterwanden en bedlinnen. Bij de aanschaf van een compleet waterbed krijgt u bij Waterbedallroud, een hoeslaken, molton en kussens cadeau!

Kiest u voor kwaliteit, dan is Waterbedallround uw betrouwbare en betaalbare partner in de regio rond Zaandam!

Contactinformatie

Adres

Boekweit 5, 1399 JN Muiderberg

Telefoonnnummer

Contactformulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.