In de regio Hilversum is Waterbedallround actief op het gebied van de verkoop, de plaatsing, het onderhoud en de reparatie van waterbedden

Waterbedallround voorziet in de verkoop, onderhoud, verhuizing, reparatie en alle andere denkbare service op het gebied van Hard-Side en Soft-Side waterbedden. Ook voor de verkoop van aanverwante artikelen zoals ladenblokken, nachtkastjes en achterwanden alsmede bedlinnen.

U krijgt een hoeslaken, molton en kussens gratis verstrekt bij de aankoop van een compleet nieuw waterbed. Waterbed Allround vertegenwoordigt Poseidon / Lunarest en Wacore, maar ook Cascade, Baltimore, Alivio, Aqualinia en Delfin waterbedden zijn ons bekend.

Plaatsing of verhuizing waterbed

De juiste wijze van het legen van het watermatras is zeer belangrijk voor de stabilisatie van het waterbed. De wijze van vervoer en (de)montage is een precisieklus om voor het vinyl en het overige materiaal een lange levensduur te waarborgen. Wanneer dit niet professioneel gebeurt, kunnen matrassen, veiligheidsvoering (Liner) en de verwarming en thermostaat de levensduur verkorten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de plaatsing of verhuizing door een specialist uit te laten voeren.

Onderdelen waterbed

De levensduur van een waterbed kan gemakkelijk 12 tot 15 jaar zijn. Door onjuiste behandeling, montage, onderhoud of verhuizen/verplaatsen kan het zijn dat vervroegde slijtage optreedt, zoals aan het matras (waterzak), veiligheidsvoering, schuim(balken), tyk en verwarming / thermostaat. Het grote voordeel van het waterbed is dat het uit onderdelen is opgebouwd en deze los te bestellen zijn. Zo kan men voor relatief lage kosten weer jaren vooruit.

Via de Check Up/servicebeurt bent u direct op de hoogte van de staat van uw waterbed.

Onderhoud waterbed

De matrassen en veiligheidsvoering dienen periodiek te worden onderhouden. Jaarlijkse toevoeging van conditioner aan het water, tegen lucht en geurvorming, is zeer belangrijk.

Het is aan te raden het waterbed per kwartaal te reinigen met de daarvoor bestemde cleaner tegen uitdroging van het matras. Ook voor deze twee zaken alsmede een Check-Up van uw waterbed, en eventuele aanpassing van het waterniveau kunt u bij Waterbed Allround terecht in de vorm van een Onderhoud (Service)beurt.

Reparatie waterbed

Door bijvoorbeeld uitdroging (verdampen van de weekmakers) of onjuiste montage kan een lek ontstaan. Dit valt meestal eenvoudig te verhelpen. In de praktijk blijkt men vaak geheel verkeerd te werk te gaan. Neem contact op met Waterbed Allround voor een afspraak of vraag om de juiste plan van aanpak.

Reparatiesetjes of plaksetjes zijn bij ons te bestellen en worden u zonder verzendkosten toegestuurd.

Wij bieden een breed assortiment aan accessoires

Naast complete waterbedden kunt u bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan accessoires. Wij kunnen ladeblokken, achterwanden, nachtkastjes en bedlinnen leveren. Bij de aanschaf van een compleet waterbed, krijgt u het hoeslaken, de molton en de kussens cadeau!

Bent u dus op zoek naar een kwalitatief hoogstaand waterbed tegen een betaalbare prijs, zoekt u dan niet verder. U hoeft ons al gevonden!

Contactinformatie

Adres

Boekweit 5, 1399 JN Muiderberg

Telefoonnnummer

Contactformulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.