Waterbedallround heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen, verhuizen, onderhouden en repareren van waterbedden in de regio Lelystad

In ons assortiment voeren wij gerenommeerde merken waterbedden van Poseidon, Lunarest en Wacore, Cascade, Baltimore, Alvio, Aqualinia en Delfin. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom profileren wij ons door een prima serviceverlening.

Het plaatsen of verhuizen van een waterbed

Het plaatsen of verhuizen van een waterbed vraagt om een zorgvuldige aanpak. Hiermee wordt een lange levensduur van het waterbed bereikt en worden de mechanische delen van een waterbed, zoals het verwarmingselement en de thermostaat minder storingsgevoelig.

Een waterbed vraagt om goed onderhoud

Een niet goed onderhouden waterbed kan onprettige geuren opleveren. Tijdens het onderhoud van het waterbed wordt eens per jaar een conditioner aan het water toegevoegd. Hiermee blijft uw waterbed in de regio Lelystad fris ruiken. Om de levensduur van een waterbed te verlengen is het belangrijk dat ook het matras goed wordt onderhouden. Hiervoor kan het waterbed elke drie maanden gereinigd worden met een speciale cleaner, om uitdrogen van het matras te voorkomen.

Hiervoor biedt Waterbedallround klanten een onderhouds (service)beurt. Tijdens deze servicebeurt wordt het waterbed ook nagekeken op mogelijke gebreken, die tot problemen kunnen leiden. Eventuele gebreken kunnen door ons deskundig worden verholpen.

Laat ons u adviseren

Een lekkend waterbed in de regio Lelystad is een groot probleem, hieraan kunnen allerlei oorzaken ten grondslag liggen. Neemt u in dat geval direct contact op met Waterbedallround op telefoonnummer 0621277466. Wij kunnen u dan adviseren over de te nemen stappen, zonder verzendkosten kunnen wij u dan reparatiesetjes of plaksetjes toezenden om het probleem te verhelpen.

Wilt u dus een waterbed aanschaffen in de regio Lelystad?

Een waterbed kent vele voordelen. Een waterbed bestaat uit losse onderdelen, die gemakkelijk te vervangen zijn. Met een juist onderhoud kan een kwalitatief hoogstaand waterbed van Waterbedallround makkelijk een levensduur bereiken van 12 tot 15 jaar. Met de juiste voorzorgen en goed onderhoud bent u jarenlang verzekerd van een comfortabel waterbed.

Zoekt u dus in de regio rond Lelystad een goed Soft-Side of Hard-Side waterbed en wilt u daarbij verzekerd zijn van een prima service? Belt u dan vandaag nog met Waterbedallround op 0621277466. Een e-mail sturen kan ook: info@waterbedallround.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Wij bieden een breed assortiment aan accessoires

In ons assortiment voeren wij ook een groot aantal accessoires, wij kunnen ladeblokken, nachtkastjes, achterwanden en bedlinnen leveren. Als u een compleet waterbed bij ons aanschaft, dan krijgt u een hoeslaken, een molton en kussens cadeau!

Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit van al onze producten en diensten en een prima service, dan bent u bij Waterbedallround aan het juiste adres.

Contactinformatie

Adres

Boekweit 5, 1399 JN Muiderberg

Telefoonnnummer

Contactformulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.