In de regio Amersfoort is Waterbedallround actief op het gebied van de verkoop, de plaatsing, het onderhoud en de reparatie van waterbedden

In ons assortiment voeren wij waterbedden van A-merken zoals: Poseidon, Lunarest en Wacore, Cascade, Baltimore, Alvio, Aqualinia en Delfin. De klant staat bij ons op een voetstuk. Wij hechten veel waarde aan volledige klanttevredenheid. Om dit te bereiken leveren wij een uitstekende service aan onze klanten in de regio Amersfoort.

Het plaatsen of verhuizen van een waterbed vraagt om een goede vakkennis

Door een juiste aanpak bent u verzekerd van een goede duurzaamheid van het waterbed. Ook wordt de kans op storingen aan het waterbed, met name aan de mechanische onderdelen, hierdoor verminderd.

Ook een goed onderhoud door Waterbedallround draagt bij aan een lange levensduur van een waterbed. Bij een goed onderhouden waterbed is de verwachte levensduur zeker 12 tot 15 jaar.

Waterbedallround biedt hiervoor de klanten in de regio Amersfoort de mogelijkheid van onderhouds (service)beurten.

Tijdens dit onderhoud wordt eens per jaar een conditioner aan het water toegevoegd, om hiermee het ontstaan van nare geuren te voorkomen. Ook moet een matras goed onderhouden worden. Elke drie maanden wordt een waterbed daarvoor gereinigd met een speciale cleaner, zodat het uitdrogen van het matras wordt tegengegaan.

Tijdens de servicebeurt wordt het volledige waterbed ook nagekeken op gebreken, mochten deze aangetroffen worden, dan kunnen deze op professionele wijze worden verholpen door Waterbedallround Amersfoort.

Laat ons u adviseren

Mocht een waterbed lekkages gaan vertonen, neemt u dan direct contact met ons op op telefoonnummer 0621277466. Wij kunnen u dan adviseren en kunnen u een reparatiesetje of plaksetje toesturen. Hiervoor zijn geen verzendkosten verschuldigd.

Doordat een waterbed uit allerlei losse onderdelen bestaat, zijn afzonderlijke onderdelen simpel te vervangen. Ook door goed onderhoud kunt u zich verzekeren van een lange levensduur van uw waterbed. U kunt hier lang plezier aan beleven.

Wilt u dus een waterbed aanschaffen in de regio Amersfoort?

Gaat uw voorkeur uit naar een Soft-Side of Hard-Site waterbed, of wilt u hier liever een goed advies over? Neemt u dan contact op met Waterbedallround op 0621277466. Wij staan u graag te woord. U kunt ons ook een e-mail sturen, wij zorgen dan voor een spoedige reactie: info@waterbedallround.nl.

Wij bieden een breed assortiment aan accessoires

Naast complete waterbedden kunt u bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan accessoires. Wij kunnen ladeblokken, achterwanden, nachtkastjes en bedlinnen leveren. Bij de aanschaf van een compleet waterbed, krijgt u het hoeslaken, de molton en de kussens cadeau!

Bent u dus op zoek naar een kwalitatief hoogstaand waterbed tegen een betaalbare prijs, zoekt u dan niet verder. U hoeft ons al gevonden!

Contactinformatie

Adres

Boekweit 5, 1399 JN Muiderberg

Telefoonnnummer

Contactformulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.